Λειτουργία εύρεσης συμπαίκτη

Από τον όμιλο μας αναπτύχθηκε νέα λειτουργία η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει τους παίκτες που θέλουν να παίξουν τένις και δεν έχουν συμπαίκτη, να βρουν. Η λειτουργία έχει ως εξής:
Από το μενού των μελών επιλέγουμε Εύρεση συμπαίκτη. Στην σελίδα που εμφανίζεται μας δείχνει λίστα με τους παίκτες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να βρουν συμπαίκτη. Συγκεκριμένα, μας δείχνει το ονοματεπώνυμο του παίκτη, την ημερομηνία και τις ώρες που θέλει να παίξει και το επίπεδο του παίκτη το οποίο είναι κατά δήλωση του.
Ένας παίκτης μπορεί να ακυρώσει την δήλωση πατώντας το κουμπί Ακύρωση το οποίο εμφανίζεται μόνο σε αυτούς που έχουν κάνει την δήλωση. Οι δηλώσεις διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα όταν περάσει η ημερομηνία τους.

Απάντηση σε δήλωση.
Σε περίπτωση που θέλουμε να απαντήσουμε σε μια δήλωση πατάμε το κουμπί επικοινωνία. Εμφανίζεται μια νέα σελίδα που έχει συμπληρωμένο ένα αυτόματο κείμενο με το ονοματεπώνυμο μας, τα στοιχεία επικοινωνίας μας (email και κινητό) και την ημερομηνία και ώρα που θέλουμε να παίξουμε. Αν θέλουμε, μπορούμε να τροποποιήσουμε το κείμενο αυτό. Πατώντας υποβολή το κείμενο στέλνετε στο email του παίκτη που έκανε την δήλωση. Αφού λάβει το email ο παίκτης που έκανε την δήλωση και δέχεται να παίξει με τον ενδιαφερόμενο πρέπει να επικοινωνήσει μαζί του το συντομότερο δυνατόν για τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού (κλείσιμο γηπέδου κ.λπ.). Καλό θα ήταν με το που θα πραγματοποιηθεί η επικοινωνία, ο παίκτης που έκανε την δήλωση να την διαγράψει (ακυρώσει) έτσι ώστε να μην στείλουν και άλλοι παίκτες email ενδιαφέροντος.

Δημιουργία δήλωσης ενδιαφέροντος για εύρεση συμπαίκτη.
Για να δημιουργήσουμε μια δήλωση πατάμε το δήλωση ενδιαφέροντος για εύρεση συμπαίκτη. Στην σελίδα που εμφανίζεται συμπληρώνουμε την ημερομηνία που μας ενδιαφέρει, τα ωράρια (μπορούν να είναι παραπάνω από ένα) και το επίπεδό μας. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουμε το επίπεδό μας πατάμε το κουμπί βρείτε το επίπεδο σας και μας εμφανίζει έναν οδηγό για να εντοπίσουμε σε ποιο επίπεδο ανήκουμε κατά προσέγγιση. Για κάθε ωράριο που θα επιλέξουμε θα δημιουργηθεί και διαφορετική δήλωση.

Παρακαλώ, δοκιμάστε την νέα λειτουργία και σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή πρότασης για βελτίωση επικοινωνήστε μαζί μου. Παμπόρης Αλέξανδρος - 6944176169 - pampal68@gmail.com

Σημείωση: Έχει παρατηρηθεί ότι κάποια μέλη δεν λαμβάνουν τα αυτόματα email που τους στέλνονται από το σύστημα. Παρακαλώ, αυτά τα μέλη να ελέγξουν την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (SPAM) μήπως τα email καταλήγουν εκεί και να μου το αναφέρουν.